چاقو فنری مخصوص آشپزخانه از نظر برش با هم تفاوت دارند و در فرآیند تهیه غذا هر چاقویی کاربرد خاص خود را دارد و در اینجا به انواع چاقوهایی که باید در آشپزخانه موجود باشد و نحوه استفاده از آنها اشاره می کنیم:
چاقوهای چند منظوره برای بریدن غذاها و سبزیجات کوچک استفاده کنید. چاقوی سرآشپز معمولاً پهن و تیز است و از آن برای بریدن گوشت و سبزیجات استفاده می شود
با استفاده از تخته برش آن را به خوبی کنترل کنید. شبیه چاقوی سرآشپز است اما تفاوت آن در این است که تیغه آن کوتاه تر و پهن تر است و برای پوست کندن سبزیجات استفاده می شود و میوه ها.
چاقوی سرکه برای جدا کردن گوشت از استخوان برای جدا کردن مرغ و گوشت استفاده می شود و با دندان نوک تیز مشخص می شود. تیز، کوتاهتر از چاقوی فیله.
چاقوی نان از دندانه های نوک تیز برای سهولت برش نان تشکیل شده است و به شکل مستطیل است. چاقوی فیله با تیغه بلندش متمایز می شود و برای برش دادن فیله و گوشت به برش های نازک مناسب است.
چاقوی حکاکی یا به اصطلاح چاقوی حکاکی، چاقوی بلند با تیغه ای باریک است که برای برش گوشت و مرغ و مناسب برای برش های نازک استفاده می شود.
چاقوی استخوان گیر برای برش و پیرایش گوشت، استخراج گوشت از استخوان و بریدن در مفاصل استفاده می شود. دارای تیغه نازک و لبه بسیار تیز است که برای برش غضروف مناسب است.
از چاقوی ماهی برای تهیه غذاهای دریایی و از بین بردن خار از ماهی استفاده می شود. چاقوی سبزیجات دارای تیغه های بلند و نوک تیز است و برای بریدن سبزیجات مختلف استفاده می شود.
چاقو کره خوری لبه ای نرم و صاف دارد و به شکل پارو است و برای کره روی نان از آن استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.